Saltar al contingut

Naecoer

Identificació i Titularitat

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, el titular exposa les seves dades identificatives:

  • Titular:  NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL.
  • TIN: B42768408
  • Adreça:  Passeig Maritimo Antonio Machado 64, 29002, Màlaga - Espanya.
  • Correu electrònic:  info@naecoer.com
  • Lloc Web:  https://naecoer.com

Condicions d'Ús

La utilització del Lloc Web li atorga la condició d'Usuari, i implica l'acceptació completa de totes les clàusules i condicions d'ús incloses en les pàgines:

Si no estigués d'acord amb totes i cadascuna d'aquestes clàusules i condicions abstingui d'utilitzar el Lloc Web.

L'accés a la Web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb el Titular.

Mitjançant el Lloc Web, el Titular li facilita l'accés i la utilització de diversos continguts que el titular i / o els seus col·laboradors han publicat per mitjà d'Internet.

A aquest efecte, està obligat i compromès a NO utilitzar qualsevol dels continguts del Lloc Web amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest avís legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats pel Titular, d'altres usuaris o de qualsevol usuari d'Internet .

Mesures de seguretat

Les dades personals que faciliti a l'Titular poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a la persona titular, que assumeix totes les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d'acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant això, ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant el Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l'Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos tot i que el Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d'aquests elements nocius.

Tractament de Dades Personals

Pot consultar tota la informació relativa a l'tractament de dades personals que recull el Titular a la pàgina de Política de Privacitat.

Continguts

El Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos en el Lloc Web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, el Titular no garanteix que sigui exacta , completa o actualitzada. El Titular declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines del Lloc Web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del Lloc Web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets de l'Titular o de tercers.

Els continguts del Lloc Web tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància han d'usar-ni considerar com a oferta de venda, sol·licitud d'una oferta de compra ni recomanació per realitzar qualsevol altra operació, llevat que així s'indiqui expressament.

El Titular es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut del Lloc Web, els vincles o la informació obtinguda a través del Lloc Web, sense necessitat de previ avís.

El Titular no és responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar de la utilització de la informació del Lloc Web.

Política de cookies

Pot consultar tota la informació relativa a la política de recollida i tractament de les cookies a la pàgina de Política de Cookies.

Enllaços a altres llocs web

El Titular pot proporcionar accés a llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d'informar sobre l'existència d'altres fonts d'informació a Internet en què podrà ampliar les dades ofertes en el Lloc Web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè vostè visiti les pàgines web de destinació, que estan fora de control de la persona titular, pel que el Titular no és responsable de l'contingut dels llocs web vinculats ni de l' resultat que s'obtingui a l'seguir els enllaços. Així mateix, el titular no respon dels links o enllaços ubicats en els llocs web vinculats als que li proporciona accés.

L'establiment de l'enllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre el titular i el propietari de el lloc en què s'estableixi l'enllaç, ni l'acceptació o aprovació per part de l'Titular dels seus continguts o serveis.

Si accedeix a un lloc web extern des d'un enllaç que trobi en el lloc web vostè haurà de llegir la pròpia política de privacitat de l'altre lloc web que pot ser diferent de la d'aquest lloc web.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les següents condicions: la reproducció, emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit de l'Titular.

Limitació de responsabilitat

El Titular declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels Serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la causa. Així mateix, el titular no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d'aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que et pugui ser causat per causes alienes a l'Titular.

Abans de prendre decisions i / o accions amb base a la informació inclosa en el Lloc Web, el titular li recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

Jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola.

Contacte

En cas que tingueu qualsevol dubte sobre aquest Avís Legal o vulgueu realitzar qualsevol comentari sobre el Lloc Web, podeu enviar un missatge de correu electrònic a l'adreça: info@naecoer.com

Pàgina d'Avís legal

Identificació i Titularitat

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, el titular exposa les seves dades identificatives:

  • Titular:  NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL
  • TIN: B42768408
  • Adreça:  PASSEIG MARÍTIM ANTONIO MACHADO, 64 – 29002 Màlaga – Local 11, Màlaga – Espanya.
  • Correu electrònic:  info@naecoer.com
  • Lloc Web:  https://naecoer.com/

Condicions d'Ús

La utilització del Lloc Web li atorga la condició d'Usuari, i implica l'acceptació completa de totes les clàusules i condicions d'ús incloses en les pàgines:

Si no estigués d'acord amb totes i cadascuna d'aquestes clàusules i condicions abstingui d'utilitzar el Lloc Web.

L'accés a la Web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb el Titular.

Mitjançant el Lloc Web, el Titular li facilita l'accés i la utilització de diversos continguts que el titular i / o els seus col·laboradors han publicat per mitjà d'Internet.

A aquest efecte, està obligat i compromès a NO utilitzar qualsevol dels continguts del Lloc Web amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest avís legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats pel Titular, d'altres usuaris o de qualsevol usuari d'Internet .

Mesures de seguretat

Les dades personals que faciliti a l'Titular poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a la persona titular, que assumeix totes les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d'acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant això, ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant el Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l'Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos tot i que el Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d'aquests elements nocius.

Tractament de Dades Personals

Pot consultar tota la informació relativa a l'tractament de dades personals que recull el Titular a la pàgina de Política de Privacitat.

Continguts

El Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos en el Lloc Web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, el Titular no garanteix que sigui exacta , completa o actualitzada. El Titular declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines del Lloc Web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del Lloc Web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets de l'Titular o de tercers.

Els continguts del Lloc Web tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància han d'usar-ni considerar com a oferta de venda, sol·licitud d'una oferta de compra ni recomanació per realitzar qualsevol altra operació, llevat que així s'indiqui expressament.

El Titular es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut del Lloc Web, els vincles o la informació obtinguda a través del Lloc Web, sense necessitat de previ avís.

El Titular no és responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar de la utilització de la informació del Lloc Web.

Política de cookies

Pot consultar tota la informació relativa a la política de recollida i tractament de les cookies a la pàgina de Política de Cookies.

Enllaços a altres llocs web

El Titular pot proporcionar accés a llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d'informar sobre l'existència d'altres fonts d'informació a Internet en què podrà ampliar les dades ofertes en el Lloc Web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè vostè visiti les pàgines web de destinació, que estan fora de control de la persona titular, pel que el Titular no és responsable de l'contingut dels llocs web vinculats ni de l' resultat que s'obtingui a l'seguir els enllaços. Així mateix, el titular no respon dels links o enllaços ubicats en els llocs web vinculats als que li proporciona accés.

L'establiment de l'enllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre el titular i el propietari de el lloc en què s'estableixi l'enllaç, ni l'acceptació o aprovació per part de l'Titular dels seus continguts o serveis.

Si accedeix a un lloc web extern des d'un enllaç que trobi en el lloc web vostè haurà de llegir la pròpia política de privacitat de l'altre lloc web que pot ser diferent de la d'aquest lloc web.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les següents condicions: la reproducció, emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit de l'Titular.

Limitació de responsabilitat

El Titular declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels Serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la causa. Així mateix, el titular no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d'aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que et pugui ser causat per causes alienes a l'Titular.

Abans de prendre decisions i / o accions amb base a la informació inclosa en el Lloc Web, el titular li recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

Jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola.

Contacte

En cas que tingueu qualsevol dubte sobre aquest Avís Legal o vulgueu realitzar qualsevol comentari sobre el Lloc Web, podeu enviar un missatge de correu electrònic a l'adreça: info@naecoer.com

AVÍS LEGAL

  1. Informació legal i acceptació

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades identificatives de l'empresa. Aquest portal d'internet es posa al servei dels usuaris per l'entitat, les dades identificatives de les quals són

Denominació Social:NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL .
CIF:B42768408
Domicili Social:PASSEIG MARÍTIM ANTONIO MACHADO, 64 – 29002 Màlaga – Local 11
Telèfon
Correu electrònic: Disposem de Delegat de Protecció de Dades, amb el qual podreu contactar a l'email: info@naecoer.com
Dades registrals:

Aquest avís legal recull les condicions generals que regeixen l'accés i l'ús d'aquest lloc web, d'ara endavant “el lloc web”. L'ús del lloc web implica l'acceptació expressa i plena d'aquestes condicions generals en la versió publicada en el moment en què l'usuari hi accedeixi, sens perjudici de les condicions particulars que es puguin aplicar a alguns dels serveis concrets del lloc web.

L'accés a la pàgina web és gratuït tret del cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d'accés contractat pels usuaris. Determinats serveis són exclusius per als nostres clients i el seu accés està restringit.

La utilització del Portal atribueix la condició d'usuari del Portal (d'ara endavant, l''Usuari') i implica l'acceptació de totes les condicions incloses en aquest Avís Legal. La prestació del servei del Portal té una durada limitada al moment en què l'Usuari estigui connectat al Portal oa algun dels serveis que a través del mateix es faciliten. Per tant, l'Usuari ha de llegir atentament aquest Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el Portal, ja que aquest i les seves condicions d'ús recollides al present Avís Legal poden patir modificacions.

Alguns serveis del Portal són accessibles per als usuaris d'Internet o exclusius per als clients de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL, poden estar sotmesos a condicions particulars, reglaments i instruccions que, si s'escau, substitueixen, completen i/o modifiquen aquest Avís Legal i que l'Usuari haurà d'acceptar abans d'iniciar-se la prestació del servei corresponent.

2. Propietat intel·lectual i industrial

Aquest lloc web i els continguts que allotja estan protegits per la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL és titular o llicenciatari de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva web, així com dels elements continguts a la mateixa. Per això, queda expressament prohibida la reproducció, la distribució, la comunicació pública i la transformació de la totalitat o part dels continguts d'aquesta web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de Termes i Condicions.

Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL ja sigui per propietat industrial o intel·lectual, sense que es pugui entendre que l'accés al Portal atribueixi cap dret sobre les esmentades marques, noms comercials i/o signes distintius.

Tots els productes i serveis d'aquestes pàgines que NO són ​​propietat de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Només apareixen a la web de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL a efectes de promoció i recopilació d'informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o l'eliminació de la informació que els pertany.

3. Condicions dús del portal

3.1 Generals

L'Usuari s'obliga a fer un ús correcte del Portal de conformitat amb la Llei i aquest Avís Legal. L'Usuari respondrà davant de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar-se com a conseqüència de l'incompliment de la dita obligació.

Queda expressament prohibit l'ús del Portal amb fins lesius de béns o interessos de  NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL o de tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL o de tercers.

3.2 Continguts

L'Usuari es compromet a utilitzar els Continguts de conformitat amb la Llei i aquest Avís Legal, així com amb les altres condicions, reglaments i instruccions que, si escau, puguin ser aplicables de conformitat amb el que disposa la clàusula 1.

Amb caràcter merament enunciatiu, l'Usuari d'acord amb la legislació vigent s'haurà d'abstenir de:

  • Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, comunicar públicament, transformar o modificar els continguts excepte en els casos autoritzats a la llei o expressament consentits per NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL o per qui ostenti la titularitat dels drets d'explotació si és el cas.
  • Reproduir o copiar per a ús privat els continguts que puguin ser considerats com a programari o base de dades de conformitat amb la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual, així com la seva comunicació pública o posada a disposició de tercers quan aquests actes impliquin necessàriament la reproducció per part de l'usuari o d'un tercer.
  • Extreure i/o reutilitzar la totalitat o una part substancial dels Continguts integrants del Portal així com de les bases de dades que NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL posi a disposició dels usuaris.

3.3 Introducció denllaços al Portal

L'usuari d'Internet que vulgui introduir enllaços des de les seves pròpies pàgines web al Portal haurà de complir les condicions que es detallen a continuació sense que el desconeixement eviti les responsabilitats derivades de la Llei:

L'enllaç únicament vincularà amb l'home page o pàgina principal del Portal però no la podrà reproduir de cap manera (online links, còpia dels textos, gràfics, etc).

Quedarà en tot cas prohibit, d'acord amb la legislació aplicable i vigent a cada moment, establir frames o marcs de qualsevol tipus que emboliquin el Portal o permetin la visualització dels Continguts a través d'adreces d'Internet diferents de les del Portal i, a qualsevol cas, quan es visualitzin conjuntament amb continguts aliens al Portal de manera que: (I) produeixi, o pugui produir, error, confusió o engany en els usuaris sobre la veritable procedència del servei o continguts; (II) suposi un acte de comparació o imitació deslleial; (III) serveixi per aprofitar la reputació de la marca i prestigi de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL o (IV) de qualsevol altra forma resulti prohibit per la legislació vigent.

No es realitzaran des de la pàgina que introdueix l'enllaç cap mena de manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL, els seus socis, empleats, clients o sobre la qualitat dels serveis que presta.

En cap cas, s'expressarà a la pàgina on s'ubiqui l'enllaç que NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL ha prestat el seu consentiment per a la inserció de l'enllaç o que d'una altra manera patrocina, col·labora, verifica o supervisa els serveis del remitent.

Està prohibida la utilització de qualsevol marca denominativa, gràfica o mixta o qualsevol altre signe distintiu de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL dins de la pàgina del remitent excepte en els casos permesos per la llei o expressament autoritzats per NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL i sempre que es permeti, en aquests casos, un enllaç directe amb el Portal de la manera establerta en aquesta clàusula.

La pàgina que estableixi l'enllaç haurà de complir fidelment amb la llei i no podrà en cap cas disposar o enllaçar amb continguts propis o de tercers que: (I) siguin il·lícits, nocius o contraris a la moral i als bons costums (pornogràfics, violents, racistes, etc.); (II) indueixin o puguin induir a l'Usuari la falsa concepció que NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL subscriu, recolza, s'adhereix o de qualsevol manera recolza, les idees, manifestacions o expressions, lícites o il·lícites, del remitent; (III) resultin inapropiats o no pertinents amb l'activitat de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL en atenció al lloc, continguts i temàtica de la pàgina web del remitent.

4. Exclusió de responsabilitat

4.1 De la Informació

NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL no es responsabilitza de les decisions preses a partir de la informació subministrada al Portal ni dels danys i perjudicis produïts a l'Usuari o tercers amb motiu d'actuacions que tinguin com a únic fonament la informació obtinguda al Portal.

4.2 De la qualitat del servei

L'accés al Portal no implica l'obligació per part de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL controlar l'absència de virus, cucs o qualsevol altre element informàtic nociu.

Correspon a l'Usuari, en tot cas, la disponibilitat d'eines adequades per a la detecció i la desinfecció de programes informàtics perjudicials.

NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL no es responsabilitza dels danys produïts als equips informàtics dels Usuaris o de tercers durant la prestació del servei del Portal.

4.3 De la disponibilitat del Servei

L'accés al Portal requereix serveis i subministraments de tercers, inclosos el transport a través de xarxes de telecomunicacions, la fiabilitat, qualitat, continuïtat i funcionament de les quals no correspon a NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL Per tant, els serveis proveïts a través del Portal poden ser suspesos, cancel·lats o resultar inaccessibles, amb caràcter previ o simultani a la prestació del servei del Portal.

NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts a l'Usuari que portin causa de fallades o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei del Portal durant la prestació del mateix o amb caràcter previ.

4.4 Dels continguts i serveis enllaçats a través del Portal

El servei d'accés al Portal inclou dispositius tècnics d'enllaç, directoris i fins i tot instruments de cerca que permeten a l'Usuari accedir a altres pàgines i portals d'Internet (d'ara endavant, 'Llocs Enllaçats'). En aquests casos, NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL actua com a prestador de serveis d'intermediació de conformitat amb l'article 17 de la Llei 34/2002, de 12 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI) i només serà responsable dels continguts i serveis subministrats als Llocs Enllaçats en la mesura que tingui coneixement efectiu de la il·licitud i no hagi desactivat l'enllaç amb la diligència deguda. En cas que l'Usuari consideri que hi ha un Lloc Enllaçat amb continguts il·lícits o inadequats, ho podrà comunicar a NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL d'acord amb el procediment i els efectes establerts a la clàusula 6, sense que en cap cas aquesta comunicació comporti l'obligació de retirar el corresponent enllaç.

En cap cas, l'existència de Llocs Enllaçats ha de pressuposar l'existència d'acords amb els responsables o titulars dels mateixos, ni la recomanació, promoció o identificació de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL amb les manifestacions, continguts o serveis proveïts.

NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL no coneix els continguts i serveis dels Llocs Enllaçats i per tant no es fa responsable dels danys produïts per la il·licitud, qualitat, desactualització, indisponibilitat, error i inutilitat dels continguts i/o serveis dels Llocs Enllaçats ni per qualsevol altre dany que no sigui directament imputable a NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL.

5. Protecció de dades.

Podeu consultar la nostra política de Protecció de Dades per conèixer l'ús que fem de les vostres dades personals.

6. Comunicació d'activitats de caràcter il·lícit i inadequat

En cas que l'Usuari o qualsevol altre usuari d'Internet tinguessin coneixement que els Llocs Enllaçats remeten a pàgines els continguts o serveis de les quals són il·lícits, nocius, denigrants, violents o contraris a la moral podrà posar-se en contacte amb NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL indicant els següents extrems:

  1. Dades personals del comunicant: nom, adreça, número de telèfon i adreça de correu electrònic;
  2. Descripció dels fets que revelen el caràcter il·lícit o inadequat del Lloc Enllaçat;
  3. En el supòsit de violació de drets, com propietat intel·lectual i industrial, les dades personals del titular del dret infringit quan sigui persona diferent del comunicant.
  4. Així mateix, haurà d'aportar el títol que acrediti la legitimació del titular dels drets i, si escau, el de representació per actuar per compte del titular quan sigui persona diferent del comunicant;
  5. Declaració expressa que la informació continguda a la reclamació és exacta.

La recepció per part de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL de la comunicació prevista en aquesta clàusula no suposarà, segons el que disposa la LSSI, el coneixement efectiu de les activitats i/o continguts indicats pel comunicant.

Així mateix, haurà d'aportar el títol que acrediti la legitimació del titular dels drets i, si escau, el de representació per actuar per compte del titular quan sigui persona diferent del comunicant.

7. Notificacions

Totes les notificacions i comunicacions realitzades per les parts són vàlides de conformitat amb els mitjans admesos en dret. Les relatives al present Portal es consideraran eficaces, amb caràcter general, si es realitzen a través del propi Portal.

8. modificacions

NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes a la seva web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través d'aquesta com la forma en què aquests apareguin presentats.

D'altra banda, aquests termes i condicions podran canviar en qualsevol moment. Les modificacions entraran en vigor des del moment de la seva publicació.

9. xarxes Socials

NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL és present a diverses xarxes socials i plataformes, per tant, quan s'accedeix a qualsevol d'aquestes o altres xarxes, cal tenir en compte que les condicions d'ús aplicables són les que cada plataforma té establertes, en les quals, NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL no intervé.

10. Legislació

Aquest Avís Legal es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola Sempre que la Llei aplicable permeti la renúncia al fur legal establert, es designa com a fur per dirimir possibles disputes, els jutjats de Màlaga, renunciant expressament l'usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament i per a fins analítics. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privadesa alienes que podràs acceptar o no quan hi accedeixis. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits. Configurar i més informació
Privacitat