Saltar al contingut

Naecoer

El Titular l'informa sobre la seva política de privacitat respecte de l'tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris que puguin ser obtingudes durant la navegació a través del Lloc Web: https://naecoer.com

En aquest sentit, el titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD) . Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L'ús de lloc web implica l'acceptació d'aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en el  Avís legal.

Identitat de l'Responsable

  • Responsable:  NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL.
  • TIN: B42768408
  • Adreça:  Passeig Maritimo Antonio Machado 64, 29002, Màlaga - Espanya.
  • Correu electrònic:  info@naecoer.com
  • Lloc Web:  https://naecoer.com

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les seves dades personals, el Titular ha d'aplicar els següents principis que s'ajusten a les exigències de el nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals el titular informarà l'Usuari prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: El titular sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o les finalitats que els sol·licita.
  • Principi de limitació de l'termini de conservació: El Titular mantindrà les dades personals recollides durant el temps estrictament necessari per al cap o els caps de el tractament. El Titular informarà l'Usuari de l'termini de conservació corresponent segons la finalitat.
    En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d'integritat i confidencialitat: Les dades personals recollides seran tractades de manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat està garantida.
    El Titular pren les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per navegar pel lloc web no cal que faciliti cap dada personal.

Drets

El Titular l'informa que sobre les seves dades personals té dret a:

  • Sol·licitar l'accés a les dades emmagatzemades.
  • Sol·licitar una rectificació o la supressió.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-se a el tractament.

No pot exercitar el dret a la portabilitat de les dades.

L'exercici d'aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l'interessat, sol·licitant-ho directament al Titular, cosa que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les dades en algun moment, pot adreçar-se al Titular i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com les ha obtingudes, sol·licitar-ne la rectificació, oposar-se al tractament, limitar-ne l'ús o sol·licitar la supressió d'aquestes dades als fitxers del Titular.

Per exercitar els vostres drets heu d'enviar la vostra petició juntament amb una fotocòpia del Document Nacional d'Identitat o equivalent a l'adreça de correu electrònic: info@naecoer.com

L'exercici d'aquests drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

Té dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan es connecta al Lloc Web per enviar un correu al Titular, se subscriu al seu butlletí està facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el Titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la vostra adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació. En facilitar aquesta informació, doneu el vostre consentiment perquè la vostra informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per — NANOBURBUJAS ECOLOGICAS D'EUROPA SL — només com es descriu a les pàgines:

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d'informació:

Existeixen altres finalitats per les quals el Titular tracta dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions recollides a la pàgina de Avís Legal i de la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algoritmes que ajudin a el Lloc Web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
  • Per analitzar la navegació dels usuaris. El Titular recull altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant l'ús de cookies que es descarreguen a l'ordinador de l'Usuari quan navega pel lloc web les característiques i finalitat estan detallades a la pàgina de Política de Cookies.

Seguretat de les dades personals

Per protegir les seves dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció dels mateixos.

Les vostres dades podran ser incorporades a un fitxer de llista de correu, del qual el Titular és responsable de la seva gestió i tractament. La seguretat de les vostres dades està garantida, ja que el Titular pren totes les mesures de seguretat necessàries i us garanteix que les dades personals només s'usaran per a les finalitats donades.

El Titular informa l'Usuari que les seves dades personals no seran cedides a terceres organitzacions, amb l'excepció que la cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d'un servei impliqui la necessitat d'una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest últim cas, només es durà a terme la cessió de dades a l'tercer quan el titular disposi d'el consentiment exprés de l'Usuari.

No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment a l'Usuari informant sobre la identitat de l'col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Contingut d'altres llocs web

Les pàgines d'aquest lloc Web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d'altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si hagués visitat l'altra web.

Aquests llocs Web poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la seva interacció usant aquest codi.

Política de Cookies

Perquè aquest lloc Web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és una informació que s'emmagatzema en el seu navegador web.

Pot consultar tota la informació relativa a la política de recollida i tractament de les cookies a la pàgina de Política de Cookies.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les seves dades és:

  • El consentiment de l'interessat.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el Titular són:

  • Dades identificatives.
  • No es tracten categories de dades especialment protegides.

Conservació de dades personals

Les dades personals proporcionades a l'Titular es conservaran fins que sol·liciti la seva supressió.

Destinataris de dades personals

  • Google Analytics és un servei d'analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal de la qual està a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( "Google").
    Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar al Titular a analitzar l'ús que fan els Usuaris de la pàgina web. La informació que genera la cookie sobre el l'ús del lloc Web (incloent la direcció IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units.
    Més informació a: https://analytics.google.com

Pot consultar com Google gestiona la privacitat pel que fa a l'ús de les cookies i una altra informació a la pàgina de Política de privadesa de Google: https://policies.google.com/privacy?hl=es

També podeu veure una llista dels tipus de cookies que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l'ús que fan de les galetes publicitàries en:

Navegació Web

A l'navegar pel lloc web es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l'adreça IP, geolocalització, un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar-lo.

El lloc Web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:

  • Google Analytics.

El Titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

El Titular no es fa responsable de l'tractament de les dades personals que realitzin les pàgines web a les que pugui accedir a través dels diferents enllaços que conté el Lloc Web.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Vostè es compromet a que les dades facilitades al Titular siguin correctes, complertes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com Usuari del Lloc Web és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses a el Lloc Web exonerant a l'Titular de qualsevol responsabilitat a l'respecte.

Acceptació i consentiment

Com Usuari del Lloc Web declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, accepta i consent el tractament dels mateixos per part de l'Titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Per contactar amb el Titular, subscriure's a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc Web ha d'acceptar la present Política de Privacitat.

Canvis en la Política de Privacitat

El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Política de privacitat

El Titular l'informa sobre la seva política de privacitat respecte de l'tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris que puguin ser obtingudes durant la navegació a través del Lloc Web: https://naecoer.com/

En aquest sentit, el titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD) . Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L'ús de lloc web implica l'acceptació d'aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en el  Avís legal.

Identitat de l'Responsable

  • Responsable:  NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL
  • TIN: B42768408
  • Adreça:  PASSEIG MARÍTIM ANTONIO MACHADO, 64 – 29002 Màlaga – Local 11, Màlaga – Espanya.
  • Correu electrònic:  info@naecoer.com
  • Lloc Web:  https://naecoer.com/

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les seves dades personals, el Titular ha d'aplicar els següents principis que s'ajusten a les exigències de el nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals el titular informarà l'Usuari prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: El titular sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o les finalitats que els sol·licita.
  • Principi de limitació de l'termini de conservació: El Titular mantindrà les dades personals recollides durant el temps estrictament necessari per al cap o els caps de el tractament. El Titular informarà l'Usuari de l'termini de conservació corresponent segons la finalitat.
    En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d'integritat i confidencialitat: Les dades personals recollides seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida.
    El Titular pren les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per navegar pel lloc web no cal que faciliti cap dada personal.

Drets

El Titular l'informa que sobre les seves dades personals té dret a:

  • Sol·licitar l'accés a les dades emmagatzemades.
  • Demanar una rectificació o la cancel·lació.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-se a el tractament.

No pot exercitar el dret a la portabilitat de les dades.

L'exercici d'aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l'interessat, sol·licitant-lo directament a la persona titular, el que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se a l'Titular i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació dels mateixos, oposar-se a el tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d'aquestes dades en els fitxers de l'Titular.

Per exercitar els vostres drets heu d'enviar la vostra petició juntament amb una fotocòpia del Document Nacional d'Identitat o equivalent a l'adreça de correu electrònic: info@naecoer.com

L'exercici d'aquests drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

Té dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan es connecta al Lloc Web per enviar un correu al Titular, se subscriu al seu butlletí està facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el Titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la vostra adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació. En facilitar aquesta informació, doneu el vostre consentiment perquè la vostra informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per — NANOBURBUJAS ECOLOGICAS D'EUROPA SL — només com es descriu a les pàgines:

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d'informació:

Existeixen altres finalitats per les quals el Titular tracta dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions recollides a la pàgina de Avís Legal i de la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algoritmes que ajudin a el Lloc Web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
  • Per analitzar la navegació dels usuaris. El Titular recull altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant l'ús de cookies que es descarreguen a l'ordinador de l'Usuari quan navega pel lloc web les característiques i finalitat estan detallades a la pàgina de Política de Cookies.

Seguretat de les dades personals

Per protegir les seves dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció dels mateixos.

Les vostres dades podran ser incorporades a un fitxer de llista de correu, del qual el Titular és responsable de la seva gestió i tractament. La seguretat de les vostres dades està garantida, ja que el Titular pren totes les mesures de seguretat necessàries i us garanteix que les dades personals només s'usaran per a les finalitats donades.

El Titular informa l'Usuari que les seves dades personals no seran cedides a terceres organitzacions, amb l'excepció que la cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d'un servei impliqui la necessitat d'una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest últim cas, només es durà a terme la cessió de dades a l'tercer quan el titular disposi d'el consentiment exprés de l'Usuari.

No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment a l'Usuari informant sobre la identitat de l'col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Contingut d'altres llocs web

Les pàgines d'aquest lloc Web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d'altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si hagués visitat l'altra web.

Aquests llocs Web poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la seva interacció usant aquest codi.

Política de Cookies

Perquè aquest lloc Web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és una informació que s'emmagatzema en el seu navegador web.

Pot consultar tota la informació relativa a la política de recollida i tractament de les cookies a la pàgina de Política de Cookies.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les seves dades és:

  • El consentiment de l'interessat.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el Titular són:

  • Dades identificatives.
  • No es tracten categories de dades especialment protegides.

Conservació de dades personals

Les dades personals proporcionades a l'Titular es conservaran fins que sol·liciti la seva supressió.

Destinataris de dades personals

  • Google Analytics és un servei d'analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”).
    Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar el Titular a analitzar l'ús que fan els Usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre l'ús del lloc web (incloent-hi l'adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.
    Més informació a: https://analytics.google.com

Pot consultar com Google gestiona la privacitat pel que fa a l'ús de les cookies i una altra informació a la pàgina de Política de privadesa de Google: https://policies.google.com/privacy?hl=es

També podeu veure una llista dels tipus de cookies que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l'ús que fan de les galetes publicitàries en:

Navegació Web

A l'navegar pel lloc web es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l'adreça IP, geolocalització, un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar-lo.

El lloc Web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:

  • Google Analytics.

El Titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

El Titular no es fa responsable de l'tractament de les dades personals que realitzin les pàgines web a les que pugui accedir a través dels diferents enllaços que conté el Lloc Web.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Vostè es compromet a que les dades facilitades al Titular siguin correctes, complertes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com Usuari del Lloc Web és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses a el Lloc Web exonerant a l'Titular de qualsevol responsabilitat a l'respecte.

Acceptació i consentiment

Com Usuari del Lloc Web declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, accepta i consent el tractament dels mateixos per part de l'Titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Per contactar amb el Titular, subscriure's a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc Web ha d'acceptar la present Política de Privacitat.

Canvis en la Política de Privacitat

El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Política de Privacitat

Aquest text legal us dóna detalls de com recopilem i processem les vostres dades personals a través de l'ús del nostre lloc web https://naecoer.com/, incloent-hi qualsevol informació que ens pugui proporcionar a través del lloc quan s'informa dels nostres serveis o proporciona les seves dades de contacte a través del formulari habilitat amb aquesta finalitat.

En proporcionar-nos les dades, us informem que els nostres serveis no són possibles per a aquelles persones que la normativa els impedeix prestar consentiment, per la qual cosa quan ens remet els formularis ens garanteix que té la capacitat suficient per atorgar consentiment.

A continuació us informem sobre la política de protecció de dades de: NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL

  1. Responsable del tractament.

Dades de contacte de l'responsable:

NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL , amb CIF: B42768408 i domicili a: PASSEIG MARÍTIM ANTONIO MACHADO, 64 – 29002 Màlaga – Local 11 i telèfon: 000. Disposem de Delegat de Protecció de Dades, amb qui podrà contactar a l'email: info@naecoer.com

NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL , és el responsable de les vostres dades. (D'ara endavant nosaltres o el nostre).

2. Quines dades recopilem?

El Reglament General de Protecció de Dades, defineix els dades personals com tota informació sobre una persona física identificada o identificable, és a dir, qualsevol informació capaç d'identificar una persona. Això no inclouria les dades anònimes, ni percentuals.

Les dades de caràcter personal que es poguessin demanar directament de l'interessat, seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a les corresponents activitats del tractament, titularitat de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL .

A la nostra Web podem processar certs tipus de dades personals, que podran incloure:

  • Dades didentitat: nom.
  • Dades de contacte: email i telèfon.

No recopilem cap dada relativa a categories especials de dades personals (aquelles que desvetllin el seu origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, l'afiliació sindical i informació sobre la seva salut, dades genètiques o biomètriques).

En cas que se us sol·liciti recopilar dades personals per llei o segons els termes de contractació entre nosaltres i es negui a facilitar-nos-les, és possible que no puguem realitzar aquest contracte o prestar el servei, havent de comunicar-nos-ho amb antelació.

3. Com recopilem les vostres dades personals?

Els mitjans que fem servir per recopilar dades personals són:

  • A través del formulari de la nostra pàgina web, a través dels nostres email de contacte, per telèfon o correu postal, quan:
    • Demana informació dels nostres serveis
    • Contracta la prestació dels nostres serveis
    • Demana pressupostos
    • Envia els teus comentaris

Per assegurar la qualitat del nostre portal, hem de reservem el dret de rebutjar qualsevol sol·licitud de registre o bé de suspendre o cancel·lar un registre prèviament acceptat si entenem que no compleix aquests requisits o qualsevol altra llei o norma. Si això passa, intentarem exposar els motius de la nostra decisió, però no ens podem comprometre a fer-ho en tots els casos.

A través de la tecnologia o interaccions automatitzades: al nostre lloc podem recopilar automàticament dades tècniques sobre el vostre equip, accions de navegació i patrons d'ús. Aquestes dades són recopilades a través de cookies o tecnologies similars. Si voleu ampliar la informació, podeu consultar la nostra política de cookies aquí

A través de tercers:

Google: dades analítiques o dades de cerca. Fora de la Unió Europea.

4. Finalitat i legitimitat per a l'ús de les vostres dades.

Els usos més comuns de les vostres dades personals són:

  • Per formalitzar un contracte entre NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL  i vostè.
  • Quan presteu el vostre consentiment en el tractament de les vostres dades.
  • Quan els necessitem per donar compliment a una obligació legal o regulatòria.
  • Quan sigui necessari per al nostre interès legítim o dun tercer.

L'Usuari podrà revocar el consentiment prestat en qualsevol moment enviant un correu a info@naecoer.com o consultant l'apartat d'exercici de drets més endavant.

A continuació adjuntem una taula on poden consultar les formes en què utilitzarem les seves dades personals i la legitimitat per al seu ús, a més de saber quin tipus de dades personals tractarem. Podem processar alguna dada personal per algun motiu legal addicional, per la qual cosa si necessiteu detalls al respecte podeu enviar un correu electrònic a info@naecoer.com

FinalitatTipus de dadesLegitimitat per al tractament
Per sol·licitar informació a través del formulari de contacte– Nom – Email – TelèfonConsentiment de l'interessat
Per contactar amb nosaltres a través de WhatsApp– TelèfonConsentiment de l'interessat
Per deixar el teu comentari– Nom – EmailConsentiment de l'interessat

Finalitat: només utilitzarem les seves dades per a les finalitats per a les quals les recopilem, llevat que considerem raonablement que l'hem d'usar per a un altre motiu, notificant-ho prèviament perquè estigui informat del motiu legal del seu processament i sempre que la finalitat sigui compatible amb el propòsit original .

5. Durant quant de temps conservarem les vostres dades?

Es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es van demanar i per determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar de la finalitat esmentada i del tractament de les dades. Serà aplicable el que disposen les diferents normatives respecte al termini de conservació, en allò que sigui aplicable a aquest tractament.

Dades dels subscriptors per e-mail o formulari: Des que l'usuari se subscriu fins que es doni de baixa.

6. Menors d'edat.

NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL  no autoritza els/les menors de 14 anys a facilitar les dades personals a través dels mitjans habilitats en aquest lloc web (emplenament dels formularis web per a la sol·licitud de serveis, de contacte o mitjançant l'enviament de correus electrònics). Per tant, les persones que facilitin dades personals utilitzant aquests mitjans manifesten formalment ser majors de 14 anys. NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL  eximit de qualsevol responsabilitat per l'incompliment d'aquest requisit.

Si el vostre fill/a menor al límit d'edat establert, heu proporcionat informació personal a NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL , poseu-vos en contacte per poder sol·licitar l'exercici dels vostres drets aplicables.

En aquells casos en què els serveis oferts per NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL  estiguin destinats a menors de 14 anys s'habilitaran els mitjans per demanar l'autorització dels pares o tutors legals del/de la menor

7. Exercici dels Drets de Protecció de Dades:

Com exercir aquests drets? Els usuaris podran adreçar una comunicació al domicili social de NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL  o adreça de correu electrònic info@naecoer.com , incloent en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o altre document d'identificació similar, per sol·licitar l'exercici dels drets següents:

  • Accés a les vostres dades personals: podreu preguntar a NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL  si utilitzeu les vostres dades personals.
  • A sol·licitar la seva rectificació, si no fossin correctes, oa exercir el dret a l'oblit pel que fa als mateixos.
  • A sol·licitar la limitació del tractament, en aquest cas, només seran conservats per NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL  per a l'exercici o defensa de reclamacions
  • oposar-se al seu tractament: NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL  deixarà tractar les dades de la manera que ens indiquis, llevat que per motius legítims o per a l'exercici o defensa de possibles reclamacions, aquestes hagin de continuar tractant-se.
  • A la portabilitat de les dades: en cas que vulguis que les seves dades siguin tractades per una altra signatura, NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL , us facilitarà la portabilitat de les vostres dades al nou responsable.

Podrà utilitzar els models posats a la seva disposició per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, per exercir els drets anteriors: Aquí 

Reclamar davant l'AEPD: si considera que hi ha un problema amb la manera com   NANOBURBUIXES ECOLÒGIQUES D'EUROPA SL  està tractant les seves dades, podrà dirigir les seves reclamacions a l'autoritat de control corresponent, sent a Espanya, la competent per fer-ho: Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Us sol·licitarem informació específica per ajudar-nos a confirmar la vostra identitat i garantir el vostre dret a accedir a les vostres dades personals (o exercir qualsevol altre dels drets esmentats anteriorment). Això és una mesura de seguretat per garantir que les dades personals no es revelin a cap persona que no tingui dret a rebre'ls.

Totes les sol·licituds les solucionarem dins el termini legal indicat d'un mes. No obstant això, ens pot portar més d'un mes si la vostra sol·licitud és particularment complexa. En aquest cas, us notificarem i us mantindrem actualitzat.

8. Comunicació de dades: prestació de serveis.

És possible que, en l'exercici de la nostra feina, necessitem l'ajuda de tercers, que només tractaran les dades per prestar el servei contractat, i amb què disposem de les corresponents mesures per garantir els seus drets:

  • Proveïdors de serveis que ofereixen serveis d'administració de sistemes i tecnologia de la informació.
  • Assessors professionals que inclouen advocats, auditors i asseguradors que ofereixen serveis de consultoria bancaris, legals, d'assegurances i de comptabilitat

Tots els encarregats de tractament a qui transferim les vostres dades respectaran la seguretat de les vostres dades personals i les tractaran d'acord amb el RGPD.

Només permetem que aquests encarregats tractin les vostres dades per a fins determinats i de conformitat amb les nostres instruccions. Això no obstant pot sol·licitar-nos, en compliment de la transparència un llistat dels qui són aquestes empreses que ens presten serveis, ho pot fer a l'email: info@naecoer.com

9. Seguretat de Dades.

Hem implementat les mesures de seguretat adequades per evitar que les seves dades personals es perdin accidentalment, es facin servir o hi accedeixin de forma no autoritzada, es modifiquin o es divulguin. A més, limitem l'accés a les vostres dades personals a aquells empleats, agents contractistes i altres tercers que tinguin una necessitat comercial de conèixer aquestes dades. Només processaran les vostres dades personals segons les nostres instruccions i estaran subjectes a un deure de confidencialitat.

Hem implementat procediments per tractar qualsevol sospita de violació de les vostres dades personals i us ho notificarem a vostè ia l'Autoritat de Control en cas que passés, tal com queda regulat al RGPD en els seus articles 33 i 34, una bretxa de seguretat.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament i per a fins analítics. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privadesa alienes que podràs acceptar o no quan hi accedeixis. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits. Configurar i més informació
Privacitat